Το VERTEX R-85 είναι ένα αλκαλίμαχο μπλε χρώματος υαλόπλεγμα που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των επιτόπου παραγόμενων – δηλαδή των μη ενσακκισμένων – κονιαμάτων / σοβάδων/ επιχρισμάτων.

Διατίθεται σε δύο πλάτη: 0,25m και 1,00m.

Το άνοιγμα του ματιού του είναι 10x10mm και το βάρος του: 110 gr/m2.

Το VERTEX R-85 αποτελεί την κύρια επιλογή των πολιτικών και αρχιτεκτόνων μηχανικών της Ελλάδας, γιατί είναι το μόνο υαλόπλεγμα οπλισμού σοβάδων με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και ένα από τα 2-3 ευρωπαϊκά  που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Η μεγάλη πλειοψηφία των υαλοπλεγμάτων που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα προέρχονται από την Κίνα και μάλιστα είναι από τα κατώτερης ποιότητας  που παράγουν οι Κινέζοι.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ VERTEX R85

Το  υαλόπλεγμα οπλισμού σοβάδων VERTEX R-85 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνήθεις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με ενίσχυση επί τόπου παραγομένων σοβάδων.

ΤΥΠΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

- Επιχρίσματα / σοβάδες πάνω από θερμομονωτικά υλικά

- Επιχρίσματα / σοβάδες πάνω στο σημείο που συναντιούνται ετερογενή υλικά

- Ενίσχυση επιχρισμάτων / σοβάδων έναντι κρούσης

- Υπέρθυρα

Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα του VERTEX R-85

1. Η πολύ υψηλή εφελκυστική του αντοχή που οφείλετα στην ποιότητα των υαλοϊνών του.

2. Η μεγάλη αντοχή του σε αλκάλια λόγω της υψηλής τεχνολογίας της αντιαλκαλικής επίστρωσής του. Το VERTEX R-85 έχει μεγάλη παραμένουσα εφελκυστική αντοχή μετά από την επίδραση των αλκαλίων του τσιμεντομίγματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ VERTEX R85

Αφού εφαρμοσθεί η πρώτη στρώση του επιχρίσματος, το Vertex R85 βυθίζεται με προσοχή μέσα του. Δουλεύουμε από πάνω προς τα κάτω με προσοχή, ώστε να μην προκληθούν πτυχώσεις, φουσκώματα και τοπικές υπερυψώσεις.

 Δύο γειτονικά φύλλα πρέπει να αλληλοεπικαλύπτονται κατά 10cm τουλάχιστον. Όταν ολοκληρωθεί το επίχρισμα, το υαλόπλεγμα πρέπει να βρίσκεται περίπου στο μέσο του πάχους του. Γενικά συνιστάται να βρίσκεται στο μεσαίο τρίτο του πάχους του επιχρίσματος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ , 2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (WEB BANKING), 3) ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ iPos

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Στην διάθεση σας εννέα ώρες κάθε εργάσιμη μέρα.

Δευτ - Παρ : 07:00 έως 16:00

Σαββάτο 08:00 έως 14:00

Τοποθεσία : 5ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΜΟΙΡΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Τ.Κ. 71500, Τ.Θ. 528

Please publish modules in offcanvas position.