Το προϊόν Basis™ Ενισχυμένο είναι ένα τσιμέντο Πόρτλαντ ιπτάμενης τέφρας - ποζολάνης - ασβεστόλιθου ειδικά κατάλληλο για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος. Σε σύγκριση με το τσιμέντο CEM I είναι ανθεκτικότερο στην προσβολή θειικών και έχει χαμηλότερη θερμότητα ενυδάτωσης.

 

Το Basis™ Ενισχυμένο έχει ως βάση κλίνκερ τύπου Πόρτλαντ με πρόσθετα (συνδετικά). Σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, αυτό είναι ένα Σύνθετο Πόρτλαντ Τσιμέντο CEM II / B-M (P-W-L) 42,5 N κατηγορίας αντοχής 42,5. Το Basis™ Ενισχυμένο καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN 197-1 και φέρει σήμα CE.

 

Εφαρμογές

Οπλισμένο σκυρόδεμα κατασκευών

Παραθαλάσσιο σκυρόδεμα

Τσιμέντο με σχετικά χαμηλή θερμότητα ενυδάτωσης, για την αποφυγή θερμικών τάσεων σε μεγάλους όγκους και επιφάνειες σκυροδέματος.  

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες εφαρμογές, που είναι κατάλληλες για τσιμέντο Πόρτλαντ CEM I ή ποζολανικό τσιμέντο CEM IV.

 

Ιδιότητες

Φαιό χρώμα

Σταθερότητα στην αντοχή, που ικανοποιεί όλα τα κριτήρια συμμόρφωσης του προτύπου ΕΛΟΤ EN 197-1.

Συμβατό με πρόσθετα σκυροδέματος.

Συνιστάται να γίνονται δοκιμές, ώστε να προσδιορίζονται οι βέλτιστες αναλογίες ανάμιξης.

 

Διαθεσιμότητα

Το τσιμέντο Basis™ Ενισχυμένο διατίθεται σε σάκους των 40 και 20 κιλών και χύδην σε ολόκληρη την Ελλάδα.  

 

Αποθήκευση

Το χύδην προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε σφραγισμένο σιλό και οι σφραγισμένοι σάκοι σε υπερυψωμένα σημεία φύλαξης σε δροσερές και ξηρές συνθήκες. Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη διάρκεια αποθήκευσης αναγράφονται στη συσκευασία.

 

Όροι Χρήσης

Το τσιμέντο Basis™ Ενισχυμένο μπορεί να χρησιμοποιείται σε πολλές κατηγορίες σκυροδεμάτων.

Για άριστη απόδοση του τσιμέντου Basis™ Ενισχυμένο σε σκυρόδερμα ή σε άλλα προϊόντα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται σωστά.

Για πληροφορίες σχετικά με τα συνιστώμενα μίγματα, χρησιμοποιήστε τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα σωστά υλικά, τη σωστή αναλογία και να αναμιγνύετε τα υλικά κατάλληλα, να προσθέτετε τη σωστή ποσότητα νερού και να γίνεται σωστή συμπύκνωση, ωρίμανση και προστασία του σκυροδέματος. Όταν χρησιμοποιείτε τσιμέντο Basis™ Ενισχυμένο, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίζεται η αποτελεσματική ωρίμανσή του.

Επίσης πρέπει να τηρείται και η ορθή πρακτική για ζεστό και ψυχρό καιρό, αντίστοιχα.

Η ποιότητα της τελικής επίστρωσης του υλικού εξαρτάται από την επιδεξιότητα και εξοικείωση του τεχνίτη με τα υλικά και τις μεθόδους εφαρμογής.

 

Υγεία και Ασφάλεια

Η επαφή σωματικών υγρών (όπως ο ιδρώτας) με σκόνη τσιμέντου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, δερματίτιδα ή εγκαύματα. Το τσιμέντο ανήκει στις ερεθιστικές χημικές ουσίες (Hazard Information and Packaging Regulations).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ , 2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (WEB BANKING), 3) ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ iPos

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Στην διάθεση σας εννέα ώρες κάθε εργάσιμη μέρα.

Δευτ - Παρ : 07:00 έως 16:00

Σαββάτο 08:00 έως 14:00

Τοποθεσία : 5ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΜΟΙΡΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Τ.Κ. 71500, Τ.Θ. 528

Please publish modules in offcanvas position.